Легендата на Черно море Тодор Марев направи анализ на представянето на

...
Легендата на Черно море Тодор Марев направи анализ на представянето на
Коментари Харесай

Тодор Марев: Време е да станем шампиони

Легендата на Черно море Тодор Марев направи анализ на представянето на отбора през есенния дял от шампионата, пред Дарик радио.  " Моряците " приключиха полусезона като водачи в шампионата.

" Отлично показване, като ми се коства, че няколко пъти сякаш за момент имаше подценяване. Визирам последните минути в Пазарджик, които в последните минути загубихме 3 точки с доста добра игра. Може би е неточност на растежа на този тим, който е основал Илиан Илиев и ми се коства, че можеше на моменти да имаме още повече точки ", сподели той в ефира на Спортното шоу на Дарик радио.

Той приказва за старши треньора Илиан Илиев и за работата му с тима: " Илиан Илиев го познавам още от детските му години. Аз като играех, той пристигна и го одобриха в тима. Беше матрос. Още от този момент се виждаше, че ще напредне във футбола. Мина през Левски, върви и в Португалия, събра доста опит. Това нещо той го ползва в този момент в Черно море. На един треньор би трябвало да му се основат условия, с цел да може той да се развива и не би трябвало да се прибягва до чистка, с която при първия крах се намесват мощните в клуба. Ние демонстрираме по какъв начин се работи в близки връзки сред управление и треньор и по тази причина триумфите са налице ".

" Не е поставян въпросът като фикс концепция " Станете първи! " или да ни се признава единствено първото място. С работата си и отношението си към школата, Илиан Илиев съумя да направи по този начин, че доста бързо тези младежи се приобщават към тима и към мъжкия футбол и това оказва помощ на тима. Естествено, че ще би трябвало да има и опитни състезатели. Прибягва се и до доста качествени играчи извън и ми се коства, че това е формулата за триумф в нашите условия в България ", безапелационен е Марев.

Треньорът от школата на Черно море сподели какво му харесва в сегашния мъжки състав на варненци: " Хареса ми това, че на първо място тимът е построен със симбиоза сред положителни състезатели въз основата на юноши от школата, хора от България и чужденци. В съблекалнята царува ред и дисциплинираност, с почитание към треньора, с почитание на младите състезатели към по-старите и грижата от по-старите към по-младите. От друга страна, управлението непрестанно подкрепя Илиан Илиев, който съумява с един относително не доста огромен бюджет да намира състезатели, които играят актуален футбол. Това е заслугата на Илиан Илиев, тъй като съумя да сплоти тези хора към своите хрумвания ".

" Може би би трябвало да се усили броят на качествени играчи на пейката. Къса е пейката съгласно мен и в случай че в реалност се прицелим към първото място, би трябвало да има още играчи, които като влязат, да не се почувства по никакъв метод, че влизат играчи, които не са съществени. Мисля, че Черно море ще приключи в призовата тройка. Не мога да кажа дали ще станем първи, желае ми се да станем първенци, време е да станем първенци, само че когато си спомня и по мое време, моят набор беше мощен. Ние играехме с моите сътрудници към 10 години дружно, като имаше миг, в който бяхме 10-11 кръга отпред, само че се получиха отрицателни резултати. Имаше един мач в Петрич, нашият играч се откъсна и остана самичък против техния вратар и съдията свирна край, с цел да не вземем три точки. Върнаха ни да си доиграем още 5-6 минути да си доиграем докрая. Това нещо продължава и на моменти се вижда в няколко срещи. Мъчат се по непочтен метод да стопират този тим. Ако са добре, в случай че побеждават, никой да не ги стопира ", сподели още той.

" Трудно е да се прави паралел. Времената са други, футболът се смени. Аз съм бранител и стилът ми на игра доста подхождаше на модела, който в този момент постанова Илиан Илиев. Там е Виктор Попов, който е мой играч, набор 2000. Ако съм могъл да им предам това, което е в мен, съм доста удовлетворен. Набор 2000 станаха първенци на България. Трудно е да се направи паралел дали ще мога да играя и дали ще ме хареса в този ми тип Илиан Илиев. В реалност тогава ние просто не знаехме какъв брой сме положителни ", приключи Тодор Марев.
 Базата на детско-юношеската школа на Черно море блестна
Базата на детско-юношеската школа на Черно море блестна

" Реновирането минава в няколко стадия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР